Kunderne siger

Afdelingsdirektør i Jyske Bank, Christian Vejling: 
"Jeg kender dig som en kompetent og vidende person med en god forståelse for sammenhængen såvel internt i koncernen som i min afdeling. Vi har samme indtryk af, hvad der skal til for at drive et marked bedst muligt og deraf fundet kandidater både internt og eksternt, som besidder de rette kompetencer. Vores samarbejde har været præget af en uformel omgangstone, åbenhed og gensidig tillid – og har samtidig været afgørende for mig i min egen personlige lederudvikling og i driften af min afdeling."

Tidligere Project Manager i IBM, Malene Villadsen:
"Du har været særdeles professionel, utrolig inspirerende, positiv og hjælpsom. Specielt vil jeg fremhæve de guldkorn og den sparring, jeg har fået ifm. jobsøgning. Du har haft stor indflydelse på, at det lykkedes mig at komme til flere jobsamtaler og endte med et godt job!"

Tidligere afdelingsdirektør i Jyske Bank, Lars Thomasen:
"Godt gået igen - du er en af få konsulenter, der nyder så stor tillid og respekt fra medarbejderne i afdelingen."

Tidligere IT-specialist i IBM, Jette Brøcker:
"Jeg er blevet mødt med accept og forståelse for min situation af dig som coach, hvilket har været fantastisk og har givet mig en god ro og tro på, at det lykkedes at finde job."

Leder, privat i Jyske Bank, Flemming Skelager-Sørensen:
"Jeg har været rigtig glad for den hjælp og support, du har givet mig, og jeg har været særdeles tilfreds med det samarbejde, vi har haft gennem tiden. Og så har du jo en dejlig menneskelig tilgang til tingene, og jeg er ikke helt tilfreds med, at jeg nu skal ”nøjes” med teoretikerne!"

Leder, privat i Jyske Bank, Per Vels Rasmussen:
"Du har haft en professionel og alligevel menneskelig tilgang til virksomhedens bedste ressource, nemlig medarbejderne."

Tidligere bankrådgiver i Jyske Bank, Søren Krogh Jensen:
"Jeg skylder dig i det hele taget utrolig meget tak for den personlige måde, som du altid har modtaget mine henvendelser/udfordringer på – og skulle jeg nogensinde skifte arbejdsplads – ja, så ville jeg bestemt ønske, at det var dig, som jeg igen skulle til samtale hos."

 • Kunderne siger

  Godt gået igen - du er en af få konsulenter der nyder så stor tillid og respekt fra medarbejderne i afdelingen
 • Kontakt:

  Direktør og ekstern HR-Partner

  Susanne Højbjerg
  SH@HRRAADGIVNING.DK
  Tlf. 4064 2577
  sh@hrraadgivning.dk